» Att låna pengar.

Jag har länge länge velat åka till Hawaii och har tänkt att spara alla mina pengar som jag får in på att någon gång under 2014 kunna åka dit med min familj. Har så sjukt svårt för att spara mina pengar, men blivit mycket bättre på det det senaste åren och tänkt igenom en gång extra innan jag köper mig något. Jag har inte heller haft den dära suget efter att köpa något heller, speciellt inte nu när man är student och inte har ett jobb. Men om några veckor kan jag börja söka jobb och om jag får något jobb ska jag som jag skrev längre upp spara pengarna till en Hawaii resa. Finns det något som ni sparar pengar till? 
 
Det där med att låna pengar har aldrig varit något jag riktigt tänkt på, just för att jag inte behövt låna pengar. En av det sakerna jag skulle kunna låna pengar till är att köpa ett hus/lägenhet eller en bil. 
På sidan vippi kan man låna pengar 

» Blogga eller ej.

Jag har funderat på detta ett tag om jag verkligen ska fortsätta blogga eller inte. Det känns inte riktigt som min grej och sen har jag fullt upp med annat om dagarna som att gå I skolan, plugga och träffa kompisar. Jag trivs så otroligt bra på skolan och jag har träffat en kille via skolan som jag är så otroligt lycklig med. Nej vi är inte ihop eller så bara kompisar än så länge men vi båda gillar varandra. Så när jag inte är i skolan så är jag antingen hemma och pluggar, är med kompisar eller ruttnar (skoja) haha. Sitter inte heller så mycket framför datorn mer än när jag ska plugga och mobil inlägg är ju inte så roliga. Att åka till USA för att studera är bland det bästa jag gjort.
Imorgon har jag skola och sen ska jag kanske ner till stranden och fota till en fotouppgift.

» If I fall for you.

 
Igår så flängde jag runt i typ hela Santa Monica och Culver City kändes det som. Skulle ta bussen till ett köpcentrum för att köpa saker till min ena fotokurs. När jag satt på bussen åkte jag förbi Sony Picture studios, väldigt coolt. Så åker jag förbi där någon mer gång ska jag ta bilder om det går och man får. Efter det så åkte jag hem och lagade lite mat, tacos och gjorde det sista på min fotouppgift. Senare på kvällen blev det spontat att ta bussen ner till stranden för att träffa en kille. Var så himla mysigt att sitta på stranden och bara prata, sen så satte det sig två män på några höga stolar, typ sånna som badvakter sitter i på stranden i närheten av oss och spelade gitarr och sjöng. Ska kanske ner till stan ikväll, får se om jag orkar och ifall jag måste plugga. 

» Labor day.

Ouuups inte uppdaterat bloggen på någon dag. I torsdags var jag i skolan och sen på kvällen träffade jag en kille, rätt trevligt. I helgen var jag till skolan för att kolla om dom hade några skolsaker jag behövde men det hade dom inte. G
ick ner till "stan" för att se om jag kunde hitta det där men nej det gjorde jag inte. Köpte dock tre body's mists från Victoria Secrets nya kollection, såg ett par sjukt snygga skor men fick ingen hjälp I affären så sket sig med det. Idag ska jag ta bussen till Best Buy och se om jag kan hitta det jag behöver och sen ska jag iväg och handla lite mat. Kommer att komma bilder på det jag shoppat senare idag. Imorgon har jag ingen skola för det är något så kallt Labor Day här I USA så skolan är stängd.

På tal om en annan sak så är amerikanarna så himla trevliga här, går verkligen att prata med dem och eem är så hjälpsamma. Dem kommer fram och pratar med en så det är lätt att få nya vänner.